28 Mayıs 2012 Pazartesi

ADANA DEMİRSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ...-ORTAK METİN-




Demirspor’un tarihi bir fırsat yakaladığını düşünüyorum. Bugün maçı kazanıp karşımıza çıkan rakip kim olursa olsun, ayağımıza gelen bu fırsatı tepmeyip Bank Asya’ya çıkacağımızı düşünüyorum.
Bu önemli günde Demirspor takımının arkasında Demirspor taraftarının olması gerekir. Tüm Türkiye’nin imrendiği, saygı duyduğu, sempati beslediği taraftarının Perşembe günü Denizli’de olması gerekir. Bu sebeple Perşembe günü Denizli’ye
100 Otobüs İstiyoruz.
Belediyeler
Büyük Şirketler
İş Adamları
Büyük sanayi kuruluşları
Fabrika, atölye, iş yeri sahipleri
Sanayi, Ticaret Odaları
Siyasiler, milletvekilleri
Siyasi Partilerin il ve ilçe başkanlıkları
Odalar, Dernekler, Vakıflar
Otobüs firmaları, İnşaat Şirketleri
Demirspor Sevdalıları
100 Otobüs İstiyoruz
Bizi söyletmeyin
Her seferinde kampanya düzenlettirmeyin
Bir kere de sizin ciğerinizden bir şeyler kopsun
Bir kere de siz fedakarlıkta bulunun
Demirspor taraftarı unutmaz. Bir bakın, dönün bir bakın. Demirspor’a ait taraftar bloglarına, statlarda taşınan pankartlara, atılan sloganlara bir bakın. Hepsi de Demirspor taraftarının unutmadığı ve unutturmayacağı değerlerine aittir. Muharrem Gülergin’i, Bekir Çınar’ı unutmaz. Tüm Türkiye’nin büyük Demirsporlu adlettiği Fatih Terim’i anmaz bile. İstanbul’daki Eyüp Belediye Başkanını unutmaz, Adana’daki bir marketi anmaz bile.
100 Otobüs İstiyoruz
Demirspor taraftarı unutmaz. Bu sefer söyletmeyin. Şimdiden otobüs kaldırmak için kulüple temasa geçin. Elinizden geleni esirgemeyin. Bu festivale siz de ortak olun. Futbolcular ve taraftarlar olarak bizde elimizden geleni yapalım. Perşembe akşamı bu kenti yakalım.

NOT: METİN DEMİRSPORLU TARAFTARLARCA YAZILMIŞTIR. ORTAK BİR METİNDİR.