20 Mayıs 2012 Pazar

ADANA DEMİRSPORLU FUTBOLCULARA AÇIK MEKTUP

BÜYÜK ADANA  DEMİRSPOR  TAKIMININ DEĞERLİ FUTBOLCULARINA,

Bizler Demirspor'a gönül vermiş, kendi şehrinin takımına sahip çıkmanın onurunu ve mutluluğunu her daim yaşayan taraftarlarız. Yeri geldi takımımız için açlık grevi yaptık, yeri geldi binlerce kilometre yol gittik, uykusuz kaldık. Kimimiz asker oldu ranzasına ADS yazısını kazıdı, kimimiz final haftasında sınavına giremedi maça gelip mavi şimşek diye bağırdı. Ne yaptıysak takımımız için yaptık. Karşılık beklemedik, çok büyük acılar çektik. Dünya'da Adana Demirspor taraftarı kadar cefa çekmiş bir takım var mıdır? Bilemiyorum. Bizler çektik, bunun için şikayetçi değiliz. Taraftarız biz çekeriz cefa...70 küsür yıllık, neresinden bakarsanız bakın tarih kokan, efsane bir kulübün armasını taşıyoruz. Bunun onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

Sizlerin senenin en başından beri yaşamış olduğunuz sıkıntıları biliyoruz. Yeri geldi haftalarca para almadığınız oldu. Buna rağmen takım için aslanlar gibi çıktınız savaştınız, bunları tekrar tekrar yazmanın gereği yok, hepsini çok  iyi biliyoruz.  Mücade ve azminizi her Demirspor taraftarı inanın biliyor. Sizi en iyi anlayan bizleriz.

Yıllar sonra efsane olmak ister misiniz? Hayatta her şey geçici, yıllar geçer yaptıklarınız kalır. Bizi şampiyon yapın şehrin her yerini mavi laciverte boyayalım.

Yıllardır şampiyonluk özlemiyle yanıp tutuşan, binlerce insana ilham verebilirsiniz. Evet, bunu yapabilirsiniz. Bu halkın özlemini duyduğu başarıya kavuşturun, eğer bu halk, Adana Demirspor'a gönül vermiş olan yüzbinlerce insan size destek vermezse o zaman çıkın deyin: Vefasızmışsınız deyin. Deyin, gerçekten deyin bunu, bu halk sizin isminizi bu şehre altın harflerle yazmaz, sizi efsane yapmazsa o zaman deyin ki yapmadınız deyin. İnanın yaparız, on yıl değil yüz yıl geçer bu şehirde isminiz kalır.

Demirspor taraftarının yüreğine kazanmak istiyorsanız bizi şampiyon yapın. Bu şehir size ihtiyacını duyduğunuz her şeyi fazlasıyla verir. Artık bu özlem son bulsun.

Bunu yapabilirsiniz. Tarih yazabilirsiniz. Bu şehre adınızı altın harflerle yazdırıp, efsane olabilirsiniz. Yapabilirsiniz...Bizler İnanıyoruz. Siz de İnanın!


Saygılarımla.

Not: Büyük Demirspor taraftarlarına çağrımdır. Bu yazıyı her yere paylaşalım.