23 Mayıs 2012 Çarşamba

ADANA DEMİRSPOR 1 BALIKESİRSPOR 0

Hani bazı maçlar vardır, yıllar geçse de anımsarsınız o maçları, bu maçta öyle bir maç oldu benim için. Hesap makinesiyle çekildiğini düşündüğüm bir görüntü içerisinde ne yazık ki elimde olmayan sebeplerden ötürü televizyonda izledim maçı.

 Maça Denizli Atatürk stadında güzel bir futbolla başladı Demirspor'umuz. Henüz maçın başında futbolcularımızın istekli oyunu, tribünde yer alan şimşeklerin etkili tezahüratıyla güzel bir maç olacağının sinyalleri vardı.  Raşit'in ceza sahasının dışından attığı harika golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapadık.

 2.yarıya Balıkesirspor atak bir futbolla başladı. Kardeşimle beraber maçı izlerken, adeta tırnaklarımızı yedik. Şans sanırım ilk defa bizden yana bu kadar çok gülüyordu. Öyle ki ceza sahasının içerisinde bomboş kaleye topu atamayan rakip takımın forvet oyuncusu, tribünlere yollarken topu, ilk defa şans bizden yana herhalde izlenimi uyandırdı. Şaştık kaldık biraz bu duruma. Zira biz şansın bu kadar bizden yana olduğu durumlara pek alışık değiliz. Sevdik bu işi...

 Maç esnasında öldük öldük dirildik. Maç sonunda şimşekler grubunun meşale şovu gerçekten izlenmeye değerdi.Futbolcuların inancı Demirspor'a gönül vermiş binlerce insanı uykusuz bırakacak bu gece. Özellikle kalecimiz Şener'in harika performansı düşmanlarını çatlatacak cinsten...

 Henüz her şey bitmiş değil. Önümüzde Bugsaşspor ile yapacağımız bir yarı final maçı var. Sonra yenmemiz halinde ise 1.lige çıkmak için bir final karşılaşması daha yapacağız.

 Güzel bir maç izledik bugün, şansın bizden yana olması, galip gelmemiz, futbolcuların ve taraftarların inancı güzel vesselam.

Olacak bu sene, inanıyoruz...

Futbolcumuz Emre Balcı'nın dediği gibi:

Bizden çok daha iyi oynayabilirsiniz ama bizden çok inanamazsınız.