1 Nisan 2012 Pazar

OKAN BAYÜLGEN'E BİR ÖNERİM VAR

Gerçekten de çok ilginç bir zamandan geçiyoruz. Sosyal medya insanlara inanılmaz bir sosyal eşitlik sağladı. Normal hayatta hiçbir zaman karşılıklı geçip muhabbet etmeyecek insanlar, bugün adına sosyal medya denilen platform sayesinde saatlerce muhabbet edebiliyorlar. Bu hususta gelecekte sosyolojiye bir ton ekmek çıkacaktır. Binlerce makale, araştırma yapılacaktır.İnanılmaz bir değişim içerisindeyiz.

Radyo, Televizyon tarafından olan eski medya ise kendi dünyasında yaşıyor hala. Bugün birçok televizyoncu 10 yıl sonra kendisinin zerre  izlenmeyeceğinin farkında bile değil. E hal böyle olunca da sistem bir süre sonra bir erk yaratıyor. Hegomanya oluşturuyor. Bu da insanlara bir süre sonra anlamsız kurallar olarak geri dönüyor.

Medya içerisinde bir 10 yıl sonra bu ülkede kimsenin televizyon izlemeyeceğinin farkında olan bir adam var bu ülkede: Okan Bayülgen
.

Evet, yakında da bu adamın tv programı sadece FUCK dediği için, evet evet FUCK, aldığı cezadan mütevellit yayımlanamayacak. Şu işe fak ya!

 Okan Bayülgen'in sıkı bir blog takipçisi olduğunu, twitter'dan biliyorum, ona bir önerim olacak:

Geçen gün youtube'de eski videoları karıştırırken senin şu televizyon'da sigara içtiğin o meşhur "bitti" dediğin programı izledim, ne kadar da rahatsın öyle, elinde sigaran, "işte bu adam bu" dedim, senin içindeki öfkeyi anlayabiliyorum, emin ol içindeki bu öfke şu an yaşı
18-30 arasında olan binlerce insana ilham vermiş durumda, senin atacağın basit bir adım, twitter'da, sözlüklerdeki binlerce insanın hayatını değiştirecek belki.

Önerim şu: Ceza aldığın bu iki gün tv programını sosyal medya'da yayımlamayı düşünmez misin?

Bizi salak yerine koyan dıtlı yayınlardan ve saçma sapan şeylerden çok sıkıldık. Masal dinlemeyecek kadar da büyümüş çocuklarız biz,  radyo'ya el salladık, sırada televizyon var farkındayız.

Ne dersin Okan? Hem böylece, hep beraber birilerine ağız dolusu fucklasak program da fena olmaz hani?

Hakkaten, sence de artık bir sosyal medya devrimini yapmanın zamanı gelmedi mi?

Sormamız gereken asıl soru şu bence:

 Bunu sen yapmazsan kim yapacak?

#diskokraliniengelleyemezsiniz